VARESØK
 
VÅRE PRODUKTER
Badger Balm
BlueQ handlenett og vesker
Disana naturtekstiler
DivaCup
Fellhof
Försters Naturprodukter
Hirsch Natur sokker og strømper
Nasopure
Natracare hygieneprodukter
pStyle
Sänger varmeflasker
Tilbudsvarer
NYHETER
Fellhof ullsokker med striper - 2 par
Varmeflaske for barn - Ku
Varmeflaske for barn - Hund
Varmeflaske Nordstjernen
Varmeflaske Snøfnugg
Trollsokk mørk blå/mellomblå
Tykk ullsokk antiskli - krysantemum
Ankelsokk med stjernemønster - Turkis/opal
Badger Sea Buckthorn Hair Oil
Badger Tattoo Balm
Badger Aloe Vera Gel
Badger Sleep Balm
Badger Baby Balm
Badger Damascus Rose Face Oil
Förster's hårbørste baby - geitehår
Förster's hårbørste m/tretagger
pStyle - rosa
NYHETSBREV
Din e-post

Velg handling

Hva er 5 pluss to?


Shop123 nettbutikk løsning
DivaCup str. 1
DivaCup str. 1

Vår favoritt! DivaCup str. 1 - For kvinner under 30 år som ikke har født barn. Tilbud: 1. oktober - 30.november får du med en gratis Badger Balm økologisk leppepomade med deilig vanilje til en verdi av kr. 45,-!
Ordinær pris NOK 349
Tilbud NOK 239


Produktbeskrivelse
DivaCup er produsert i Canada av hypoallergen, ufarget silikon. Med litt trening vil du oppleve at den er svært bekvem i bruk.

Leveres med bruksanvisning på norsk og oppbevaringspose.

DivaCup har praktiske ml. målemerker slik at man kan følge med på hvor stor blødning man har.

De fleste opplever at man bruker noen sykluser på å venne seg til DivaCup, så ikke gi opp om du plundrer litt til å begynne med. Det er helt normalt!

DivaCup tømmes og skylles hver 3 - 4 ganger i døgnet. Den kan brukes i opptil 12 timer av gangen.

Vær nøye med håndhygiene når du bruker DivaCup. Pass på å vaske hendene godt før bruk. Mange foretrekker å bruke våtservietter i forbindelse med tømming og innsetting av DivaCup, spesielt når man er hjemmefra.

Om du bruker spiral som prevensjonsmetode bør du rådføre deg med lege/gynekolog før bruk av DivaCup. Send oss gjerne en mail om du har spørsmål rundt dette.

DivaCup kan kokes forsiktig etter hver mensperiode, eller vaskes i varmt vann med en mild (gjerne antibakteriell) flytende såpe. Skylles og tørkes godt, og oppbevares i en liten pose som følger med i pakken.

Porto/eksp. for 1 stk. DivaCup er kr. 69,- (inkl. mva). På ordrebekreftelsen kan det fremgå et høyere beløp, men dette blir rettet opp på faktura som følger med i sendingen.

Sendes i diskret forpakning.
Se også..

  Natracare bind m/vinger - normal 14 pk. Les mer
  Natracare truseinnlegg - anatomisk 30 pk Les mer
  Natracare intimservietter 12 pk Les mer
  Natracare våtservietter for baby/barn 50 pk Les mer
  DivaCup str. 2 - varen er utsolgt Les mer
  Natracare truseinnlegg 100% økologisk bomull Les mer
  Bind m/vinger ekstra absorberende - langt Les mer
Produktomtaler
Sølvi - Arendal

Tusen takk for DivaCup. Mine klamme dager er definitivt over. Føler meg så ren og vel. Dette burde bli bedre kjent synes jeg.
Cassandra

Tror dette må være den beste menskoppen man kan få kjøpt. Nesten alle venninnene mine bruker den også. Jeg brukte en annen som hadde en lyseblå farge før, men syntes det var litt ekkelt å tenke på at det var fargestoffer i den så jeg kastet den og kjøpte denne i stedet. Vil aldri mer bruke noe annet - spesielt ikke klamme bind fra dagligvare.
Beate - Trondheim

Jeg er strålende fornøyd og vil bare si tusen takk! Jeg pleide å grue meg til hver mens, men det har forandret seg etter at jeg sluttet å bruke vanlige bind med masse plastikk. Huffameg som jeg har klødd og slitt hver eneste måned.
Anita Monsen

Har nå brukt DivaCup siden januar i år, og er strålende fornøyd. Hender nok jeg bruker tøybind fra dere og litt Natracare innimellom og synes jeg er heldig som har oppdaget så fine produkter. Følger meg så vel ved hver mens :)
Green Maleen

Såå glad DivaCup endelig har kommet til Norge. Har brukt den i flere år og kjøper den ofte i gave til venninner som liker naturlige produkter. Dette er den beste koppen -tusen takk!
Karina fra Oslo

Dette er virkelig tingen for deg som liker det enkelt og rent på "de røde dagene". Helt super oppfinnelse spør du meg. Skulle ønske jeg visste om DivaCup mye før.
Elisabeth O. 25 år

Jeg hadde alltid sånn forferdelig kløe ved hver mens at jeg holdt på å bli sprø. Syntes det var litt flaut å snakke om så jeg begynte å søke etter gode råd på internett. Leste så mye fint om menskopp og bestemte meg for å prøve. Syntes det var litt ekkelt og rart til å begynne med, men da kløen forsvant som et trylleslag etter første gang var jeg sikker på at dette var et produkt for meg. Tusen takk!!
Emilie fra Kristiansand

Jeg var litt skeptisk til dette med menskopp, men ble overtalt av en venninne til å prøve. For være ærlig så synes jeg det var litt ekkelt å tenke på dette med blod og greier. Jeg strevde og knotet litt i begynnelsen. Gikk på internett og smugleste i nesten hver pause på jobben, og øvde på å bruke den selv når jeg ikke hadde mensen. Jeg fikk det etterhvert til. Det var egentlig ikke så vanskelig, og nå har jeg blitt en aktiv markedsfører av DivaCup til alle damer jeg kjenner. Supersmart!
Anne Margrethe - sykepleier

Jeg er meget fornøyd med dette produktet. Jeg har ofte lange og slitsomme vakter på jobb, og synes Diva Cup gir meg en følelse av velvære under menstruasjon. Vær obs på å vaske hender godt før og etter bruk. Som ansatt i helsevesenet er jeg kanskje over gjennomsnittet opptatt av hygiene.
Tina Jeanett

Grua meg til mensen i alle år. Til klamme bind, utslett og gnagsår, ubehagelig lukt og en evig frykt for lekkasjer i både klær og sengetøy. IKKE MER! Her er virkelig et produkt som fungerer, og det føles ikke at det er der! Brett, putt godt på plass og la den sitte. Tømme morgen/kveld og vask. Hipp hurra! Nå kjøper jeg en til venninnene mine i gave også.
Skriv en produktomtale du også!
* E-postadressen din vil av sikkerhetsmessige grunner ikke bli publisert på våre sider.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Din omtale:
*
Din e-post:
*
Kontroll:
(vennligst skriv ordet shop i feltet)

* må fylles ut

 

HANDLEVOGN
Ingen varer
VÅRE BESTSELGERE
Ankelsokk med stjernemønster - Duegrå/natur
Ankelsokk med stjernemønster - Marine/himmelblå
Badger Aromatic Chest Rub (brystbalsam)
Badger Damascus Rose Beauty Balm
Badger Muscle Rub Balm
Disana melert strikket ullteppe
DivaCup str. 1
Förster's hårbørste m/tretagger
Förster's hårbørste med villsvinbust
Natracare bind m/vinger - normal 14 pk.

TIPS EN VENN OM OSS
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

Nettbutikken er levert av Shop123