VARESØK
 
VÅRE PRODUKTER
Badger Balm
BlueQ handlenett og vesker
Disana naturtekstiler
DivaCup
Fellhof
Försters Naturprodukter
Hirsch Natur sokker og strømper
Nasopure
Natracare hygieneprodukter
pStyle
Sänger varmeflasker
Tilbudsvarer
NYHETER
Fellhof ullsokker med striper - 2 par
Varmeflaske for barn - Ku
Varmeflaske for barn - Hund
Varmeflaske Nordstjernen
Varmeflaske Snøfnugg
Trollsokk mørk blå/mellomblå
Tykk ullsokk antiskli - krysantemum
Ankelsokk med stjernemønster - Turkis/opal
Badger Sea Buckthorn Hair Oil
Badger Tattoo Balm
Badger Aloe Vera Gel
Badger Sleep Balm
Badger Baby Balm
Badger Damascus Rose Face Oil
Förster's hårbørste baby - geitehår
Förster's hårbørste m/tretagger
pStyle - rosa
NYHETSBREV
Din e-post

Velg handling

Hva er 5 pluss to?


Shop123 nettbutikk løsning
pStyle - rosa
pStyle - rosa

Lar deg stå og tisse fullt påkledd!
Ordinær pris NOK 159
Tilbud NOK 129

Produktbeskrivelse
Smart liten tissetrakt tilvirket av fast, BPA-fri plast som gjør det enkelt å manøvrere uansett temperatur og værforhold.

Utførlig bruksanvisning på norsk følger med i pakken. Det anbefales å trene noen ganger i dusjen til du er komfortabel med å bruke pStyle.

For noen kan det være en uvant tanke å tisse stående, men pStyle har så mange fordeler at denne barrieren fort overkommes.

Vi anbefaler også pCase for transport og oppbevaring. Selges separat.

Porto/eksp. for 1 stk. pStyle og pCase er kr. 69,- (inkl. mva). På ordrebekreftelsen kan det fremgå et høyere beløp, men dette blir rettet opp på faktura som følger med i sendingen.

Sendes i nøytral (diskret) forpakning.
Se også..

  Natracare intimservietter 12 pk Les mer
  Natracare våtservietter for baby/barn 50 pk Les mer
  Truseinnlegg enkeltpakker - normal Les mer
  pStyle - klar (ufarget) Les mer
  pStyle - lavendel (lilla) Les mer
  pCase - sort Les mer
  pCase - denim (mørk blå) Les mer
  pStyle - blå Les mer
  pCase - blå tulipan Les mer
Produktomtaler
Turglad jente

Jeg vil bare si tusen takk for denne. Jeg er mye utendørs, spesielt på fjellturer, og synes det er kjekt at jeg nå slipper å ta av både turdress og ryggsekk når naturen kaller. Når dette kommer på toppen av å finne et sikkert sted for mitt ærend (og det er ofte for å si det sånn), så ser jeg bare fordeler med denne oppfinnelsen. Gleder meg tl å ta den i bruk. Fin butikk dere har.
Lisette

Nei dette var en flott oppfinnelse! Jeg er mye på tur her i Trondheims-marka hele året rundt og synes vel det kan være litt kronglete når jeg må gjøre mitt. Jeg er ofte ute hele dagen i helgene og er spesielt glad i å plukke bær, løpe orientering og å gå på ski. Nå kan jeg bare snike meg bak et tre i fred og ro uten å være redd for hoggorm og maur, å fryse eller at noen skal kikke. Å slippe å ta av meg sekken som ofte kan være tung er også en lettelse. Tusen takk fra Lisette.
Grete

Enig med de andre damene her. Denne trakten er helt super. Jeg hadde aldri hørt om dette før jeg tilfeldigvis så den i en helsekostforretning her i byen. Jeg har nå brukt den i mange sammenhenger og er nesten blitt avhengig. Jeg er sykepleier i hjemmetjenesten og er nærmest allergisk for fremmede og ofte skitne toaletter (som det dessverre er mange av), enten det er på jobb, bensinstasjon eller treningssenteret jeg går på. Skal kjøpe en til dattera mi som snart skal på Interrail også. Vil gjerne anbefale denne. God sommer :)
Svalbardsdame

Til alle jenter der ute. Kjøp denne! Å tisse stående er ingenting å være flau for, men er det smarteste du kan gjøre i mange situasjoner. Jeg bor på Svalbard og er ofte på tur utenfor bosettingen her oppe. Vi er avhengige av å ha med våpen og hele tiden være på vakt pga. konstant fare for isbjørner. Å sette seg ned å tisse kan være livsfarlig da jeg må legge fra meg både gevær og sekk. PStyle er en gave til damer som meg (og mange andre). Jeg øvde med i dusjen noen ganger og det var ikke noe problem å få inn teknikken. Jeg har fått en ny frihet når jeg er utendørs. Tusen hjertelig takk!
Bondedame

I min jobb som kvinnelig gårdbruker kan det til tider være litt vanskelig å komme seg fort nok hus når jeg må "tømme tanken". Spesielt når jeg er ute på åpent jorde er det ikke bare, bare å sette seg ned. Mitt arbeidsantrekk er kjeledress hele året rundt og det er ugreit spesielt når det er vått og kaldt i været. Jeg har fått litt slapp blære (inkontinens) etter flere barnefødsler så det gjør ikke saken bedre. En venninne tipset meg om denne og jeg bare si TAKK! At en så liten sak kan gjøre så stor forskjell er utrolig.
Eva M

Jeg er egentlig ikke noen friluftsjente, men mitt arbeide som stylist for et kjent dameblad innebærer mye jobbing utenfor kontoret og i alle slags omgivelser. Det kan f.eks være på kjøpesentre hvor jeg ofte tråler butikker på jakt etter interessante produkter, kundebesøk, på fotoopptak i studio, parker, strender, restauranter, utenlandsreiser m.m. Jeg er ganske helsebevisst og misliker generelt offentlige toaletter. Jeg har nettopp tatt dette produktet i bruk, og synes at min tilværelse har blitt endel enklere når jeg er ute og farter. Nå kan jeg bare gå inn på et toalett og gjøre mitt uten å styre så mye med å polstre setet med papir. Det er helt supert. Kjente litt på motstand mot å stå opp i begynnelsen (jeg er en skikkelig jålejente), men det er ikke noe problem lenger. Kjøpte meg en i rosa farge.
Nina

Visste ikke at noe slikt fantes inntil forrige helg hvor jeg deltok på et stort arrangement og fikk en brosjyre. Dette kunne ikke komme på et bedre tidspunkt for meg da jeg snart skal ut og gå pilgrimsruten Santiago de Compostela. Gleder meg selvfølgelig veldig til dette!!). Har nå prøvd min nye pStyle før avreise og det er bare å anbefale til andre damer som er glade i å være ute på tur. Bestilte også et etui samtidig som kan henges på sekken.
Marianne - 36 år

Jeg vil gjerne støtte opp om dette produktet! Jeg har svangerskapspermisjon og er ute i Bærums-marka så og si hver dag. Har babyen i bæresele på brystet, og det har ikke vært så greit når jeg må sette meg ned - enten det er inne eller ute. En naturlig bivirkning av å føde er at vi jenter noen ganger må gå oftere enn før. Hørte om denne på et fjellstevne forrige måned og bestemte meg for å prøve. Jeg og babyen er kjempefornøyde :) Skal putte en i vogna for trilleturer også!
Linda H.

Denne funker skikkelig bra for meg som elsker nesten alt som har med vinter å gjøre, bortsett fra å kle av meg når jeg må tisse. Det er innimellom skikkelig kjipt, spesielt når det er veldig kaldt i løypa. At en så liten sak som PStyle kunne gjøre livet på tur så mye enklere er nesten for godt til å være sant. Jeg har nå en fast i sekken og en i bilen. Anbefales med begge tomler opp!!
Skriv en produktomtale du også!
* E-postadressen din vil av sikkerhetsmessige grunner ikke bli publisert på våre sider.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Din omtale:
*
Din e-post:
*
Kontroll:
(vennligst skriv ordet shop i feltet)

* må fylles ut

 

HANDLEVOGN
Ingen varer
VÅRE BESTSELGERE
Ankelsokk med stjernemønster - Duegrå/natur
Ankelsokk med stjernemønster - Marine/himmelblå
Badger Aromatic Chest Rub (brystbalsam)
Badger Damascus Rose Beauty Balm
Badger Muscle Rub Balm
Disana melert strikket ullteppe
DivaCup str. 1
Förster's hårbørste m/tretagger
Förster's hårbørste med villsvinbust
Natracare bind m/vinger - normal 14 pk.

TIPS EN VENN OM OSS
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

Nettbutikken er levert av Shop123