VARESØK
 
VÅRE PRODUKTER
Badger Balm
BlueQ handlenett og vesker
Disana naturtekstiler
DivaCup
Försters Naturprodukter
GladRags tøybind
Hirsch Natur sokker og strømper
Mooncup
Nasopure
Natracare hygieneprodukter
pStyle
Silky Beauty hudpleietabletter
Tilbudsvarer
NYHETER
Förster's hårbørste baby - geitehår
Förster's hårbørste m/tretagger
Förster's massasjebelte lin og bomull
pStyle - lavendel (lilla)
Badger solkrem unscented SFP30
Badger solkrem baby SPF30
Badger Lip Balm Lavender & Orange
Bind m/vinger ekstra absorbsjon - normal
BlueQ Handy Tote Giraffes
NYHETSBREV
Din e-post

Velg handling

Hva er 5 pluss to?


Shop123 nettbutikk løsning
Hudpleietabletter Silky Beauty
Hudpleietabletter Silky Beauty

Aktiv hudpleie med urter som beskytter, styrker og pleier fra innsiden. For mykere hud og mer glød. Inneholder kraftige antioksidanter som kan være gunstige for hudens elastisitet.
Pris 259

Produktbeskrivelse

Aktiv hudpleie for ansikt og kropp - fra innsiden

Silky Beauty er et hudpleieprodukt spesielt utviklet for å forbedre hudens glød og gi den en sunn utstråling. Produktet er basert på veldokumenterte urter, som er kjent for sin gunstige virkning på huden. I tillegg til sin effekt på hud, hår og negler, kan Silky Beauty virke styrkende og harmoniserende på kroppen. Det høye innholdet av antioksidanter i Silky Beauty kan hjelpe til med å forebygge noen av de forandringer som ofte skjer i huden når vi blir eldre. En eske inneholder 90 tabletter. Anbefalt inntak er 2 tabletter daglig. Svelges helst med vann (ikke kaffe eller vanlig te). Silky Beauty er fri for alle animalske ingredienser og derfor velegnet for veganere.

Erfaringer med Silky Beauty

I løpet av en periode på 4 måneder deltok en stor og variert gruppe kunder fra Lene Bagges klinikk i Danmark en test av Silky Beauty. Forsøket ga svært positive resultater. Testpersonene var entusiastiske, og hele 82% konstaterte at de fikk jevnere og friskere hud etter bruk av Silky Beauty. Personene i forsøket gikk til regelmessige kontroller, med både fotografering og rapportering. Resultatet viste klart det som hudterapeut Lene Bagge hadde konstatert; huden så mye sunnere ut, med en klarere glød. Både arr og linjer ble mindre synlige, og huden på hele kroppen ble mykere. Silky Beauty viste seg også å være effektiv mot slapp hud på halsen. Noen av testpersonene merket også en gunstig virkning på uren hud.

Urtene i Silky Beauty

Grønn te
(Camellia sinensis)
Kjent for sitt høye innhold av antioksidanter. Rik på bioflavonoider som kan være gunstig for kapillærer (de minste blodkarene) og hudvev.

Rosmarin
(Rosmarinus officinalis)
Varmende, styrkende og sirkulasjonsøkende.

Schisandra
(Schisandra sinensis)
Kan virke styrkende (adaptogen) og beskytter mot stress og utmattelse.
Renser kroppen fra innsiden og fremmer en vital, sunn hud. Harmoniserende.

Amla
(Phyllanthus emblica)
Indisk stikkelsbær som tilskrives foryngende egenskaper i Ayurvedisk medisin. Svært rik på vitamin C. Beskytter mot frie radikaler og virker rensende og sammentrekkende.

Druekjerneekstrakt
(Vitis vinifera)
Kraftig antioksidant. Beskytter
elastiske fibre og kollagen som
er viktig for en jevn, frisk hud.

Kjerringrokk
(Equisetum arvense)
Velkjent urt som styrker hud, hår og negler. Et høyt innhold av essensielle mineraler og salter gir verdifull næring til huden
Produktomtaler
G.B

Denne hjelper mot kviser! Ellers er huden den samme med store porer og røde kinn, men kvisene og noen av de sorte prikkene er borte! Alltid slitt. Nå er det på tide å nyte livet! Lykkelig jente 27.
May Merete 47 år

Jeg er så takknemlig for Silky Beauty. Jeg så tydelige forandringer etter noen ukers bruk. Mindre poser under øynene, strammere hud på halsen og mykere hender er det jeg har lagt mest merke til. Vil gjerne bruke dette produktet fast.
Eva

Tusen takk til dere som har laget Silky Beauty! Jeg har verdens vanskeligste hender, nesten som pergamenthud som sprekker og klør, og veldig skjøre, matte negler. Jeg har brukt Silky Beauty i noen måneder etter å ha lest om det i Norsk Ukeblad, og har fått en ny hverdag med myk og fin hud og sterkere negler. Har blitt helt avhengig av dette produktet. Så fint at jeg kan få det som abonnement i posten. Takknemlig hilsen fra Eva, 43 år.
Siv Beate

Jeg leste en artikkel om Silky Beauty i Norsk Ukeblad for noen år siden og har brukt disse tablettene siden da. De har blitt en fast del av min daglige egenpleie. Jeg er ganske opptatt av kosthold og sunn livsstil og jeg er sikker på at Silky Beauty har hjulpet meg med å få klarere og mer livfull hud over hele kroppen. Huden virker også sterkere enn før. Tusen takk til urtespesialistene som har funnet opp Silky Beauty.
Solveig B. 53 år.

Jeg bruker vanligvis ikke mye penger på kosttilskudd. Jeg forsøker å leve så enkelt og sunt som mulig. Men Silky Beauty kan jeg ikke klare meg uten. Jeg har brukt disse urtetablettene i ganske lang tid og ser med en gang på huden min når jeg tar et opphold. Da er det bare å bestillle nye for huden min er jeg glad i. Det er viktig for meg å se sunn og frisk ut. Jeg føler meg også så vel i kroppen når jeg tar disse urtene. Anbefales på det varmeste!
Benedicte fra Oslo

Jeg en godt voksen dame som har slitt med vanskelig hud så lenge jeg kan huske. Den har alltid vært veldig stram og tørr med eksem og kløe. Jeg har et yrke hvor jeg er i mye kontakt med sterke rengjøringsmidler så det har ikke gjort det noe bedre. Jeg begynte med Silky Beauty for omlag 3 år siden. Jeg leste en artikkel i Norsk Ukeblad og kjente meg godt igjen og tegnet derfor et abonnement for å prøve.Det tok noen måneder før jeg så merkbar forskjell, men det var som om hele meg roet seg ned. Hudplagene har kanskje vært litt stressrelatert for min del. Jeg er en litt nervøs type av natur. Det er vanskelig å sette fingeren på hva det egentlig var som skjedde, men jeg følte meg etterhvert så god og varm og behagelig i hele kroppen. Huden ble mykere og eksemet roet seg ned. Før sommeren ville jeg ta et opphold både for å spare litt penger - og for å se om det ville skje noe om jeg sluttet. Jeg begynte da sakte men sikkert å gå tilbake til den huden jeg hadde før jeg startet med disse tablettene så jeg har nå bestemt meg for å fortsette med Silky Beauty. Har også fått nyttige råd om ansiktsoljer og kremer så jeg er en fornøyd kunde som snakker vel om dere i min omgangskrets. Tusen takk til de flinke damene hos dere!
Bodil Hansen

Nei nå må jeg få satt meg ned og skrevet om hvor fornøyd jeg er med Silky Beauty! Jeg har brukt dette trofast i flere år og har fått så fin hud. Det var en tilfeldighet at jeg begynte etter å ha lest om det i Norsk Ukeblad. Jeg synes jeg ser mye friskere ut og har faktisk fått komplimenter fra både familie og kollegaer. Jeg er jo en dame i beste alder så litt rynker har jeg nok. Bruker også litt penger på god krem og en roseolje som jeg fant her i denne butikken. Takk så mye for god kundebehandling.
Erna K. fra Nord-Norge

Jeg vil bare si at dette er et topp produkt som jeg kan anbefale. Har brukt det i lang tid og tar det trofast hver dag sammen med mine multivitaminer. Jeg tar ellers ikke så mye annet. Dette er nok for meg. Huden min ser mye friskere ut og jeg kan se stor forskjell. Har funnet ut at jeg må investere litt i meg selv også. Har ikke vært så vant til det.
Skriv en produktomtale du også!
* E-postadressen din vil av sikkerhetsmessige grunner ikke bli publisert på våre sider.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Din omtale:
*
Din e-post:
*
Kontroll:
(vennligst skriv ordet shop i feltet)

* må fylles ut

 

HANDLEVOGN
Ingen varer
VÅRE BESTSELGERE
BlueQ Toalettmappe - Bring Me Flowers
DivaCup str. 1
GladRags truseinnlegg Secret Garden ekstra lengde
Nasopure Little Squirt To Go
Natracare bind m/vinger - normal 14 pk."Altfor ofte undervurderer vi betydningen av makten i berøring,
et smil, et vennlig ord, et lyttende
øre, et ærlig kompliment og selv
den minste form for omsorg.

Alle kan på en kraftfull måte
endre livene våre".


Leo Buscaglia


TIPS EN VENN OM OSS
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

Nettbutikken er levert av Shop123